Home | Calcul Pensii | Calcul Pensie 2015

Calcul Pensie 2015

By
Font size: Decrease font Enlarge font
Pensia ta va fi loz in plic ? Pensia ta va fi loz in plic ?

CALCUL PENSIE la Limita de Varsta 2015, Calcul Pensie Anticipata Partiala, Calcul Pensie Anticipata; Taxe aplicate pensiei, CAS aplicat pensiei; Solutii de crestere a pensiei; Pensii din strainatate in Romania; Pensii din Romania pentru cei din diaspora; CONSULTANTA in 48 ore- afla data pensionarii : la Limita de Varsta, Anticipata sau Anticipata Partiala, info pensia de urmas, invaliditate, punctaj pentru studiile superioare,etc;

 Cel mai mare portal din domeniul pensiilor ,www.pensiata.ro , vine acum in sprijinul celor care doresc sa cunoasca valoarea cat mai exacta a pensiei pe care urmeaza sa o primeasca;
Daca esti printre cei care doresc sa stie daca pensia va acoperi cheltuielile lunare vitale , www.pensiata.ro  iti calculeaza valoarea pensiei si pentru numai 75 lei ; De asemenea  iti ofera indicatii pentru accesarea pensiei in momentul cel mai favorabil;  


 Ieftin,  fara a fi pus pe multe drumuri pentru documente si adeverinte (costuri suplimentare si timp pierdut), rapid- 48 ore  si cu o valoare calculata a pensiei foarte apropiata de cea reala , este serviciu de care ai nevoie pentru a afla din timp valoarea pensiei tale !

Vei afla :

 •   Pensia la Limita de Varsta;
 •   Pensia la Limita de Varsta dupa aplicare CAS;
 •   Pensia Anticipata Partiala;
 •   Pensia Anticipata Partiala dupa aplicare CAS;
 •   Valoare pensie dupa aplicare impozit;
 •   Valoare punctaj realizat pe intreaga perioada de munca si indicatii pentru cresterea Pensiei la Limita de Varsta;

NOU !!! Pentru cei care doresc un calcul in cel mai scurt timp, pot opta de acum pentru aflarea valorii pensiei in 48 de ore , pentru care vor plati suplimentar 25 lei;

 Astfel pentru 100 lei vor cunoaste valoarea pensiei in numai 48 de ore ;

PENSIONARII DIN DIASPORA
Daca esti printre cei care au muncit in Romania si acum sau stabilit in alta tara, afla cum poti primi pensia pentru perioada in care ai cotizat la Fondul de Pensii Publice; Pentru numai 20 euro vei cunoaste atat valoarea cat si modalitatile de ati incasa acesti bani in tara in care te afli; Afla din timp, pentru ca, sume retroactiv nu se platesc ! Cere ajutor  la calcul@pensiata.ro ;

 Ai muncit o perioada afara

Ai muncit in Europa sau in alt loc din lume si nu sti cum poti benefica de pensie pentru acei ani ?
Pentru putini bani vei sti ceea ce trebuie sa faci : scrie-ne la calcul@pensiata.ro sau calculpensiata@gmail.com  si iti vom da informatiile de care ai nevoie !

Documente necesare

Ai nevoie   de : o copie scanata dupa Cartea de Munca, Adeverinte de venit pentru perioadele care nu sunt mentionate in Cartea de Munca, precizarea perioadei in care sau realizat Studiile Superioare (dupa caz) si a Serviciului Militar Obligatoriu(dupa caz), Adeverinte cu sporuri si perioade muncite in grupe (dupa caz) , documente ce vor fi expediate scanate la  calcul@pensiata.ro  sau la calculpensiata@gmail.com; In cazul in care nu puteti trimite documentele in  copie scanata, se pot trimite in  copie xerox la adresa : IOAN COVACIU 540131 Tg Mures  Str Secuilor Martiri Nr 12B/30; Detalii la telefon 0743 546819;

Contravaloarea serviciului

 va fi efectuata prin mandat postal la : IOAN COVACIU 540131 Tg Mures  Str Secuilor Martiri Nr 12B/30 Mures;

                                                   sau

prin transfer bancar:  IBAN : RO81BPOS27003817231RON01 deschis la Banc Post Tg Mures, Titular COVACIU IOAN cu mentiunea: Calcul Pensie : Nume Prenume; ;

Timpul de calcul este max 7 zile  sau 48 de ore ,de la data incasari contravalorii serviciului;

Pentru mai multe cere detalii la calcul@pensiata.ro sau la telefon 0743 546819

CONSULTANTA in 48 de ore pentru numai 50 lei!

"Domnule Covaciu,
 Vă mulţumesc frumos pentru informaţiile utile şi complete pe care mi le-aţi dat. Trebuie să recunosc, că unele informaţii sunt peste aşteptările mele, ceea ce mă face să vă mulţumesc încă o dată mai ales că “buclucaşa lege a pensionării”, din 2010, la care faceţi referire este  greu de “descifrat” şi ne dă multe bătăi de cap. Vă voi contacta când intru în posesia adeverinţelor cu sporurile salariale. Vă urez multă sănătate şi spor în activitatea dumneavostră!"
(BARBU M.)
 

Pentru cei care doresc un raspuns rapid la intrebarile legate de posibilitatile de pensionare pot expedia intrebarea la calcul@pensita.ro insotita de dovada achitarii contravalorii serviciului prin :

e-mandat postal la : IOAN COVACIU 540131 Tg Mures  Str Secuilor Martiri Nr 12B/30 Mures;

                                                   sau

prin transfer bancar:  IBAN : RO81BPOS27003817231RON01 deschis la Banc Post Tg Mures, Titular COVACIU IOAN cu mentiunea: Consultantal Pensie : Nume Prenume; ;

In max 48 de ore raspunsul la intrebarea ta va fi expediat pe adresa de e-mail;

Pentru intrebarile care nu necesita un raspuns in termen scurt/urgent consultanta ramane GRATUITA;

Reactii ale celor care au aflat valoarea pensiei :

(m.m. August 2013 )
"Sint f. fericita ca v-am gasit ne-ati scapat de o mare problema care acum este insurmontabila,de consumul nervos legat de atitudinea angajatelor de la casa de pensii.
Va multumesc ,lucrarea dvs. este nemaipomenita din toate pct. de vedere ,absolut profesionista si daca imi permiteti va voi face lobi persoanelor aflate in aceasi situatie."

"Va multumesc foarte mult, calculul se apropie de cel al casei de pensii, .. va atasez decizia de pensionare. Pensia mi se pare extrem de scazuta, dupa 33 de ani de serviciu esti in situatia sa fii asistat social." (VIORICA N. Bucuresti)

"Buna Ziua , va multumesc pentru sfaturile bune pe care mi le-ati dat ref la pensie dar asa mare Porcarie si Bataie de joc nu mi-am inchipuit ca este , desigur ca f. multa lume nu stie toate aceste dedesubturi si despre modul de calcul dar oricum mi se pare ceva ce depaseste orice limita pentru ca nici nu poti gindi ca poti trai decent , nu zic normal cu asa o suma derizorie .” (Ana Maria Ploiesti)"

“ Multe si mari biruri “ (C Tiberiu, ARGES);

"MA ASTEPTAM LA O VALOARE MAI MARE ! NICI NU MA PRIMESTE NIMENI LA AZIL CU PENSIA ASTA !
VAI DE CAPUL MEU !!! Fanica F. Arges"

”Trebuia sa-mi trimiteti intai o atentionare sa-mi iau extraveralul ...  ... va multumesc ... trist dar adevarat ... acum sint informata ... toate bune si dumneavoastra. “ (Vasilescu A.);"

Dupa aproape 40 de ani de munca in conditii, grele si deosebite pensia primita este de numai 650 lei !?

"Sunt nascut in data de 06.06.1950 iar in luna martie 2013 am primit decizia de pensionare anticipata partiala cu o penalizare de 3%. Din decizie reiese faptul ca voi beneficia de o pensie in cuantum de 650 lei, am o vechime in munca totala de 39 ani 4 luni si 19 zile, din care gr. al II-a 10 ani si 8 luni, iar gr. I 2 luni si 15 zile. Va rog sa-mi spuneti data la care voi beneficia de pensie de drept, si cuantumul pensiei aproximativ dupa acea data. Va multumesc"

Pensie primita dupa anii de munca in zootehnie

"buna seara mamei mele, ia sosit decizia de pensie are 276 lei  a lucrat in zootehnie 17 ani 11 luni  va primi pensia minima garantata  macar sa i ajunga de medicamente? "

 Alfa ce valoare are PENSIA TA !     

Actualizat: 1 Ianuarie 2015

 

 

Subscribe to comments feed Comments (240 posted)

avatar
Mihaela Paula 28/10/2014 13:10:21
Sunt nascuta in 29 iunie 1964. Lucrez din august 1978 cu mici intreruperi (concedii de studii, medicale, etc) As vrea sa stiu daca am calculat bine si pot iesi la pensie anticipat la 58 de ani, la o vechime de 42 de ani. Multumesc.
avatar
Roxana 21/10/2014 16:03:23
Buna ziua. As dori sa stiu daca mama mea, nascuta pe data de 23.08.1959, cu 31 de ani, 11 luni, 24 zile lucrati, avand decizia de pensionare pe caz de boala data dupa Legea 19/2000, poate iesi la pensie conform aceleiasi legi sau se aplica noua lege? Mai exact, vreau sa stiu cand i se va da nerevizuibil la comisie. Va multumesc!
avatar
Olimpia 15/10/2014 09:36:57
Sunt nascuta la data de 19 ianuarie 1958, lucrez din data de 01.08.1977 si pana in prezent fara intrerupere.Am o intrebare la dvs, in cazul in care ies la pensie anticipat sau anticipat partial, daca pot sa obtin venituri de natura profesionala ( sunt contabil autorizat avand PFA).Va multumesc.
avatar
Mariana Marcus 07/10/2014 22:37:08
Sunt nascuta la data de 31.08.1962. Lucrez din anul 1981 si am avut somaj in perioada 31.01.2013 - 31.01.2014. Am lucrat cu grupa I de munca 16 ani. In momentul de fata sunt angajata din data de 25.02.2014.

Intrebarea mea este: ma pot pensiona anul acesta anticipat sau anticipat partial?

Va multumesc anticipat,
avatar
Ioan Covaciu 08/10/2014 11:13:38
Stimata Mariana Marcus, raspunsul la intrebarea dumneavoastra a fost expediat pe adresa de e-mail.
avatar
elisabeta toma 23/09/2014 20:36:47
Buna,eu am 55 de ani ,nu am lucrat doar 4 ani inainte de casatorie.Acum eu sant vaduva si primesc pensia de urmas 50% timp de 6 luni.Am inteles ca raman fara nici un venit pana in 2020 iulie cand pot depune cerere sa reprimesc aceasta pensie de urmas.Intrebarea mea e ce pot sa fac , as putea sa primesc aceasta pensie si in intervalul de timp pana ajung la varsta de pensionare??Va rog sa-mi raspundeti .Este o lege si pentru cazul meu?
avatar
Ioan Covaciu 08/10/2014 11:30:45
Stimata Elisabeta Toma, imi pare sincer rau pentru situatia dumneavoastra. Insa trebuie sa va precizez ca Legea Sistemului Unitar de Pensii Publice asigura un venit celor care au contribuit la sistemul de pensii publice cel putin stagiul minim de cotizare (excluzand de la aceasta conditie invalizii), astfel pentru cazul dumneavoastra un venit veti putea obtine prin consiliul local, venit numit Ajutor Social.
Altfel va trebui sa asteptati anul 2020 sau daca sanatatea va permite,sa va cautati un loc de munca.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-1
Report as inappropriate
avatar
ACZEL ENIKO 08/09/2014 20:04:58
buna ziua
data nasterii"29.12.1964
vechime in munca din oct 1983-pezent adica 31 ani,fara intrerupere(adica 2 ori 11 luni pt sarcina si cresterea copilului).presupunand ca mai lucrez 5 ani, adica pana la55 ani, avand vechime de 36 ani, sex feminin, care va fi varsta mea de pensionare,cat si cea de pensionare anticipata partiala
multumesc
avatar
cimpeanu .pauna@g mail.com 05/08/2014 12:55:57
vreau sa stiu cind ies anticipat cu o veghime de 34 ani si 19 de grupa a2 a si 3 luni
avatar
Ioan Covaciu 08/10/2014 11:14:12
data nasteri va rog !
avatar
Anda Nicu 22/07/2014 10:38:37
Buna ziua, D-le Covaciu,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind incadrarea tatalui meu la pensie, fie si anticipata. Datele urmatoare:
nascut in: 30.09.1951; vechime 34 ani, 11 luni si 18 zile stagiu cotizat, (din care grupa a II-a 12 ani, 7 luni si 12 zile si conditii normale:17 ani, 9 luni si 25 zile) + armata 1 an, 5 luni si 5 zile (daca se adauga).
Astept cu interes raspunsul dvs.
Va multumesc anticipat,

Anda Nicu
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-1
Report as inappropriate
avatar
Ioan Covaciu 08/10/2014 12:11:30
Stimata ANDA NICU, raspunsul la intrebarea dumnevoastra a fost expediat pe adresa de e-mail. Vesti f f bune !
avatar
guraliuc constantin 11/07/2014 11:54:53
buna ziua.sunt nascut in 22.11.1959...am lucrat dupa cum urmeaza;
ca docher,17 ani si 10 luni-grupa 1,si inca 15 ani in alte locuri de munca...
as dori sa stiu cand pot sa ies la pensie...multumesc...
avatar
Radu Dumbrava 10/07/2014 07:48:16
Buna ziua domnule Covaciu,

As dori si eu un calcul pt o pensie anticipata sau ceva de genul asta pt tatal meu daca se poate.
Este nascut in data de 05.04.1958. Are o vechime de 38 ani 5 luni si 10 zile.Cred ca in aceasta vechime e inclusa si armata de 1 an. Are un toxic de 6 ani si 7 luni de grupa 2 dar nu stiu daca este luat in calcul la pensionare anticipata. As dori sa stiu si eu cand poate iesi la pensie chiar si anticipat.

Multumesc anticipat.
Radu Dumbrava
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-1
Report as inappropriate
avatar
Ioan Covaciu 10/07/2014 10:32:12
Stimate Radu, raspunsul la intrebarea dumneavoastra a fost expediat pe adresa de e-mail. In cazul in care dori'i sa aflati valoarea pensiei puteti aveti la dispozitie 2 servicii de calcul pe care le puteti accesa: Clacul pensie in 48 de ore sau calcul pensie in 7 zile.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 114 | displaying: 1 - 10

Post your comment

 • Bold
 • Italic
 • Underline
 • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
 • Email to a friend Email to a friend
 • Print version Print version
 • Plain text Plain text

Tagged as:

calcul pensie

Rate this article

4.20