Proiectul inițiat de 2 parlamentari ai PNL vizează completarea locurilor de muncă încadrate în condiții speciale cu cele în care muncitorii lucrează în canale subterane altele decât mineritul precum și activitățile din tancurile și rezervoarelor ce au conținut substanțe chimice etc.

Aveți aici proiectul de lege Proiect modificare Anexa și de asemenea răspunsul primit de la Guvernul României Răspuns Guvern la modificare anexa Nr 2.

 

6 Comentarii

  • Buna seara.Va rog am o intrebare.Mama mea nu are varsta de pensionare , dar a fost o discutie la tv cu ministrul muncii cum ca ai putea iesi la pensie daca ai 10 ani lucrati.Ea are doar 10 ani lucrati.Va multumesc.

    • Stimată Mariana, de la o discuție a TV a unui ministru ce este mai mult prin redacții tv decat la minister pînă la o legiferare a unui stagiu minim de 10 ani in loc de 15 ani este inca cale lungă. Pînă la modificarea legii este important de cunscut care este stagiul real realizat și cat mai este necesar pentru a putea accesa in cel mai scurt pensia pentru limita de varsta.

  • Sint nascut la data de 19.06.1954,o vechime in cimpul muncii de 29 ani si 2 luni,va rog sa-mi raspudeti daca ma pot pensiona anticipat.Va multumesc.

  • Locuiesc de 32 ani in orasul Suceava,va rog sa-mi spuneti daca ma pot pensiona cu 2 ani mai devreme,sint nascut la data de 19.06.1954,Suceava fiind un oras poluant alaturi de alte 30 localitati din Romania.Va multumesc.

Lasă un comentariu

/* ]]> */