Locuiește la Bassano del Grappa, în Veneto, nordul Italiei, este un pensionar italian văduv în vârstă de 77 de ani și s-a îndrăgostit nebunește de o frumoasă româncă în vârstă de 42 de ani.
Atât de „nebunește” încât bărbatul italian, în aproximativ trei luni, a transferat mai mult de 127.000 de euro femeii românce CL de 42 de ani și fiicei sale MA de 22 de ani, în contul din  România, relatează quotidianidipuglia.it.

Pensionarul s-a oprit la 127.000 de euro nu din voința sa, ci datorită intervenției drastice a fiilor săi care au descoperit ceea ce se petrecea cu banii tatălui lor și au blocat imediat contul bancar, denunțând în același timp mama și fiica pentru fraudă.
Din reconstituirile carabinierilor conduși de căpitanul Adriano Fabio Castellari, cele două femei românce, C.L. de 42 ani și fiica sa M.A. de 22, au reușit cu un comportament afectuos să intre în sufletul și în casa pensionarului italian care le-a înmânat de mai multe ori, în urma unor vizite cordiale la domiciliu, suma de 127.000 de euro, femeile românce plângându-se că aveau nevoie pentru a-și plăti unele datorii în România.
Bătrânul nu a vorbit despre prietenia cu cele două românce cu fiii săi, iar aceștia nu știau nimic despre plățile generoase transferate de tatăl lor într-un cont curent din România. Fiii italianului au descoperit singuri aceste tranzacții dintr-un control întâmplător al contului curent al pensionarului din care au observat o uriașă ieșire de bani și astfel au descoperit povestea „de dragoste” pe care o trăia tatăl lor.
Au denunțat imediat către carabinieri care au rezolvat rapid ancheta: mama și fiica vor trebui să răspundă de acuzațiile grave de înșelăciune.

Comentariile la articolul din quotidianidipuglia.it.

Este dreptul unei persoane in deplinătatea facultatilor mintale sa dispuna cum vrea de bani sai!!! Nu vad unde e frauda??

plăcerile ….se plătesc….si costă tare….a gustat putin din plăcerile vietii SĂRĂCUȚUL…
FII…. nu-i mai satură dracu de mosteniri….o excursie …un prânz ..nu-i oferă tatălui…doar să-i numere banii”

1 Comentariu

  • Moldovencele au umplut lumea si sunt cu ochii numai pe capatuiala, maritis si mosteniri.
    Numai case , bani si masini au in capul ala de curve,
    Nu scrie in artiol dar pot sa pun pariu pe oricat ca sunt moldovence, comportamentul este tipic.

Lasă un comentariu

/* ]]> */