Un somn , ultimul, care nu se mai sfârșește l-a cuprins neașteptat și pe ILIE BALACI. Pentru tinerii de ieri, parte din ei pensionarii de azi,  fiecare idol  aducea căldură în epoca rece, plecarea lor este o lovitură dureroasă în sufletul suporterilor CRAIOVA MAXIMA din toată lumea, dar nu numai .
Atunci când părea că nimic nu mai poate încălzi inimile celor mulți, Craiova Maxima condusă de căpitanul ei a refuzat să ne lase reci și ficare meci jucat în cupele europene de fotbal a obligat sistemul să aprindă luminile  ..atunci a început ..totul.
Nu există un răspuns care să cuprindă toată mulțumirea ce trebuie oferită acestor oameni, există doar durerea care rămâne în sufletele noastre pentru neputința de a oferi o răsplată pentru ceea ce am primit atunci când nimic nu se mai putea oferi fără cartelă. O… Ilie Balaci ..și de la tine mai așteptam încurajări pentru tinerii fotbaliști care au acum nevoie, mai mult ca oricând de încurajarea unui campion , campion cu inimă de leu. Ilie Balaci fie ca somnul tău, trecerea ta în neființă să fie deșteptarea altora și trezirea sportului românesc la pofta de a trăi performața.
Mulțumesc !

21.10.2018

IOAN COVACIU

Lasă un comentariu