Proiecte

Proiect de modificare Anexa Nr 2 din Legea 263/2010

Proiectul inițiat de 2 parlamentari ai PNL vizează completarea locurilor de muncă încadrate în condiții speciale cu cele în care muncitorii lucrează în canale subterane altele decât mineritul precum și activitățile din tancurile și rezervoarelor ce au conținut substanțe chimice etc.

Aveți aici proiectul de lege Proiect modificare Anexa și de asemenea răspunsul primit de la Guvernul României Răspuns Guvern la modificare anexa Nr 2.

Proiect modificare Legea Nr 8/2006

inițiat de Petru Movilă deputat neafiliat, prin care se propune simplificarea accesului artiștilor la indemnizația stabilită de legea mai sus menționată. Vezi ai forma proiectului PL-82/2017, proiect ce a fost pe ordinea de zi din 15.05.2017 dar care încă nu a fost promulgat sau respins.

Proiect modificare lege 263/2010,  obiect -stagii de cotizare mineri

Proiect de lege inițiat de Doamna Senator PNL  Hărău Eleonora Carmen pentru eliminarea discriminării existente între pensionarii proveniți din minerit (situații idetice) pentru care sau utilizat stagii complete diferite.

Vezi aici forma inițiatorului em288 mineri  și răspunsul guvernului pentru acest proiect pvg288 Raspuns Guvern.

Las la latitudinea dumneavoastră comentariile și mai ales activitatea aleșilor care au promis in campanii electorale viața mai ușoară pentru pensionari și modul în care au înțeles sau au reușit să onoreze promisiunile electorale cu propuneri/proiecte sau chiar legi in suportul angajamentului luat.

Pagina se actualizează după caz

20.01.2018

 

 

/* ]]> */