Pensionarii din Romania si Spania ajutați de familia Țiriac.

Lumea întreagă este supusă unei mari încercări prin care pierde mii de suflete zilnic răpuse de virusul Covid 19.

Lipsuri și reacție

Mobilizarea oficialităților și a instituțiilor din linia întâi în lupta cu virusul ucigaș a scos la iveală lipsuri și mari nevoi din spitale dar mai ales cu asigurarea traiului de zi cu zi al bunicilor, părinților noștri și al persoanelor cu nevoi speciale.
Rând pe rând oamenii sau mobilizat și au început să suplinească lipsa de mobilitate sau de bani pentru a face cât mai puțin dureroasă această grea perioadă.
Fie că sunt anonimi, legende ale sportului, sportivi de succes sau magnați au arătat că atunci când situația o cere nu ezită să doneze bani sau bunuri.

ION ȚIRIAC, ION ION ȚIRIAC

Cunoscutul (mare) om Țiriac ION poate fi fericit, fiul său ION ION ȚIRIAC arată că așchia nu sare departe de copac și cu siguranță va duce mai departe tradiția sponsorizărilor de suflet pentru țară.
Relatez mai jos gestul de mare om prin care va dona o suma generoasă prin care pensionarii cu mari nevoi vor trece mai ușor peste această perioadă de îngrădiri și lipsuri.

 Donație pentru pensionarii din Romania

Ion Țiriac Jr. urmează să doneze nu mai puțin de 2.400.000 de euro. Această sumă ar urma să fie cheltuită pe alimente și alte produse de care au nevoie persoanele sensibile în această perioadă, în special oamenii de peste 65 de ani.

Aceasta însemnă că nu un număr cuprins între 10.000-40.000 de varstnici și pensionari vor putea beneficia de pe urma acestei donații.

Aici, încercăm să fim peste tot. Vrem să ale asigurăm bătrânilor, care nu pot sau nu trebuie să se deplaseze de la domiciliu până la alimentară, un coș pe săptămână, în jur de 60-70 de euro, care să conțînă toate nevoile pe care le poate avea un pensionar, ținta numărul 1 al acestui inamic, a mai declarat Ion Ion ȚIRIAC la Antena 1.

Ajutoare și în Spania

‘Am început să ajutăm de circa trei săptămâni în Spania. Ce am făcut în Spania, acum replicăm în România, la noi în țară, la o dimensiune mult mai mare. În Spania, ne-am ocupat doar de orașul Madrid.

Aici, încercăm să fim peste tot. Vrem să ale asigurăm bătrânilor, care nu pot sau nu trebuie să se deplaseze de la domiciliu până la alimentară, un coș pe săptămână, în jur de 60-70 de euro, care să conțînă toate nevoile pe care le poate avea un pensionar, ținta numărul 1 al acestui inamic.

Totul pentru a rămâne în casă și a nu intra în contact cu alți purtători’, a declarat Ion Ion Țiriac.

www.pensiata.ro

Lasă un comentariu