Cu siguranță legea 221/2018 a născut dezbateri aprinse atât în mass-media cât și printre pensionarii care au realizat activitate în grupele de muncă .

Dacă deputata PSD Lucreția Roșca și cei care au votat legea au avut în vedere o corecție mai amplă sau nu a pensiilor pentru pensionarii care au munct în condiții deosebite sau speciale a reușit sau nu să creeze un sentiment de nemulțumirire pentru cei sunt vizați vom vedea.

Vezi aici legea 221/2018

Eu încerc să fac lumină cât se poate, deoarece, chiar cu un efort susținut din partea angajaților caselor de pensii, din păcate la un volum de muncă crescut și cu o legislație mereu schimbătoare fac față cu greu volumului mare de informații ce trebuie oferit.

Aveți la dispoziție un link : ”Recalculare pensii” prin care am realizat un rezumat succint , fără a avea pretenția că acesta nu poate fi completat   Recalculare pensii ,

2 Comentarii

  • Mama mea primeste pensie de urmas dupa tatal meu care a iesit la pensie de la cfr in anul 1989 , i se va recalcula pensia ?

    • Stimate ION CIUCUREL, mama dumneavoastră trebuia să primească după 2011 o nouă decizie de pensionare dacă tatăl dumneavoastră a avut ani munciți îm grupe. Altfel punctajul aferent anilor realizați în grupe trebuie recalculat prin această recalculare. Mai multe detalii aștept la consultanta@pensiata.ro .

Lasă un comentariu