Calcul Pensii

Calcul Pensie 2017

Scris de Ioan COVACIU

Cel mai mare portal din domeniul pensiilor ,www.pensiata.ro , vine acum in sprijinul celor care doresc sa cunoasca valoarea cat mai exacta a pensiei pe care urmeaza sa o primeasca sau pentru cei care doresc o recalculare a pensiei; Pentru situatiile in care este necesara instanta de judecata nu uitati sa treceti inainte pe la un mediator juridic. In acest sens www.pensiata.ro a ales pentru dumneavoastră un mediator specializat in problematica dosarelor de pensionare detalii .
Daca eşti printre cei care doresc să stie dacă pensia va acoperi cheltuielile lunare vitale, www.pensiata.ro  iti calculează valoarea pensiei  pentru numai 150 lei; De asemenea  iţi oferă indicaţii pentru accesarea pensiei in momentul cel mai favorabil;
CALCUL PENSII
Ieftin,  fara a fi pus pe multe drumuri pentru documente si adeverinte (costuri suplimentare si timp pierdut), rapid- 48 ore  si cu o valoare calculată a pensiei foarte apropiată de cea reală (diferenta de cca 5-10 lei) , este serviciul de care ai nevoie pentru a afla din timp valoarea pensiei tale !
Vei afla :

 •   Pensia la Limita de Varsta;
 •   Pensia la Limita de Varsta dupa aplicare CAS;
 •   Pensia Anticipata Partiala;
 •   Pensia Anticipata Partiala dupa aplicare CAS;
 •   Pensie Anticipata;
 •   Valoare pensie dupa aplicare impozit;
 • Concluzii si recomandari pentru recalculare sau documente suplimentare necesare la dosar;
 • Valoare punctaje(Mediu anual, Pensie Suplimentara, Punctaj Total, etc);
 • Valoare punctaj realizat pe intreaga perioada de munca si indicatii pentru  cresterea  Pensiei la Limita de Varsta;

Vezi aici exemplu CALCUL PENSIE;
NOU !!! Pentru cei care doresc un calcul in cel mai scurt timp, pot opta de acum pentru aflarea valorii pensiei prin:

 • serviciul Calcul în regim de Urgență în 2 zile lucrătoare pentru 350 lei;
  serviciul Calcul în regim Expres , durată 4-7 zile lucrătoare pentru 250 lei;
  serviciul Calcul în regim Prioritar în 7-14 zile lucrătoare pentru  200 lei;
  serviciul Calcul  Neprioritar în peste 14 zile lucrătoare pentru 150 lei;
  Serviciul Expertizare decizie de pensionare 7-10 zile pentru 450 lei;
 • Serviciile de mai sus pot avea, funcţie de caz, depăşiri ale termenelor de executare.

PENSIONARII DIN DIASPORA
Daca esti printre cei care au muncit in Romania si acum sau stabilit in alta tara, afla cum poti primi pensia pentru perioada in care ai cotizat la Fondul de Pensii Publice; Pentru numai 50 euro vei cunoaste atat valoarea cat si modalitatile de ati incasa acesti bani in tara in care te afli; Afla din timp, pentru că sume retroactiv nu se plătesc ! Cere ajutor  la consultanta@pensiata.ro ; Detalii și servicii disponibile aici.
 Ai muncit o perioada afara
Ai muncit in Europa sau in alt loc din lume si nu sti cum poti benefica de pensie pentru acei ani ? Pentru putini bani vei sti ceea ce trebuie sa faci: scrie-ne la calcul@pensiata.ro sau calculpensiata@gmail.com   si iti vom da informatiile de care ai nevoie !
Documente necesare
Ai nevoie   de : o copie scanata dupa Cartea de Munca, Adeverinte de venit pentru perioadele care nu sunt mentionate in Cartea de Munca, precizarea perioadei in care sau realizat Studiile Superioare (dupa caz) si a Serviciului Militar Obligatoriu(dupa caz), Adeverinte cu sporuri si perioade muncite in grupe;

Pentru alte detalii suna la : 0724 414 043, 0760 432 198 sau 0742 602 033;

Cea mai mare pensie calculată: 8059,54 lei;
Cea mai mica pensie calculată : 0,5 lei (520 lei va fi pensie minim garantată) ;
Ultimele pensii(valoare netă) calculate 19.10.2017: Limită de Vîrstă:  5195,96 lei, Anticipată Parţială: 3906,48 lei, Pensie de Invaliditate gr…. lei.
TOTAL sume recuperate : 25.154Lei;

Ultimele reactii ale celor care au apelat la serviciile noastre:
Buna ziua , D-le Covaciu
In primul rand ma bucur nespus de mult ca alegerea mea facuta ca dv sa fiti consultantul in privinta pensiei,a fost alegerea cea mai buna.Asadar va multumesc pentru profesionalism si corectitudine.
Am studiat impreuna cu sotia lucrarea dv.Deja v-am mai gasit un client ……sotia mea.
Pe departe se vede profesionalismul.
Cu stima,  
Petzinger L. (Tg Mures ) 20 Decembrie 2015;

Buna seara, dl. Covaciu, Numele meu este Jelescu Gheorghe. Acum cateva luni am apelat la serviciile dvs. cu privire la pensionare. Am primit decizia de pensionare anticipata si doresc sa va multumesc din suflet pentru raspunsul pe care mi l-ati oferit. Pensia a fost calculata foarte aproape de suma previzionata de dvs. Am recomandat serviciile dvs. cu mare drag mai multor cunostinte. Mult succes in continuare in activitatea pe care o intreprindeti. (Iunie 2016);

Am transmis fratelui meu calculul d-stră şi mi-a spus că atât i-a calculat şi Casa de Pensii Tg Mures.” Marian Vlad București (Iulie 2016).
August 2016 ”Buna ziua,  Multumesc pentru calculul facut. Am sa va recomand pentru profesionalismul si seriozitatea dumneavoastra. O vara frumoasa in continuare!
Cu stima , Mariana G.(Bruxelles)”
  OCT. 2016 ”Va multumesc frumos pentru modul profesionist in care mi-ati prezentat dosarul si pentru munca pe care ati depus-o pentru realizarea lui.

Asa cum v-am mai spus, voi recomanda cu caldura si altor persoane sa apeleze la competentele dumneavoastra, iar eu voi reveni in timp cu rugamintea de a calcula si pentru sotul meu dosarul de pensionare.” SIMINA P.

27.11.2016 ”Buna ziua . Multumesc frumos d-le Covaciu pentru dosarul intocmit,sunteti niste profesionisti desavarsiti ,mult succes va doresc in activitate , va voi recomanda  tuturor cunostintelor mele si nu numai.” (CHIRIȚĂ M.)

12.01.2017 ”Stimate donmule Covaciu,
Multumesc pentru lucrarea dvs. Impresionant. ……… Eu stiam ca voi avea dreptul la pensie la 62 ani (standard), dar calculul dvs indica 65 ani. De ce? Multumesc inca odata. Impresionant efort
Aurelian B.(CANADA)”
01.06.2017 "Mii de multumiri pentru expertiza si pentru recomandari.
Apreciez in mod deosebit modul detaliat de calcul.Mult succes in tot
 ceea ce faceti va doresc! (MAIOR C-TIN)

06.06. 2017 " Buna ziua, Abia azi am reușit să mă uit pe documentul 
transmis de dvs. Vă mulțumesc pentru munca dvs. și vă asigur de 
întreaga mea considerație. Cu multumiri.,(Mihai V).
11.06.2017 "Vreau să vă mulţumesc încă odată-deoarece 
am primit decizia de pensionare exact cum aţi calculat-o 
dumneavoastră. Vă doresc multă sănătate !!!(Radulescu M. Bucureşti)
21.06.2017 Buna ziua,am primit documentele privind calculul pensiei si
 va multumesc. Domnule Ioan Covaciu,va felicit pentru calitatea
 documentelor intocmite, redactarea fiind foarte clara,inclusiv
 nominalizarea legislatiei in vigoare aplicabila.
Va doresc multa sanatate. Cu stima T.Costica Baia Mare.

18.Sept 2017 :Va multumesc si va doresc numai bine .Cu respect fam Pintilie;

20.10.2017: Buna Ziua domnul Covaciu, Vreau sa va multumesc pentru calculul pensiei mele pe care l-ati facut in urma cu cateva luni. Am primit decizia astazi, si vreau sa va arat ca diferenta de punctaj este f.f.f. mica si asta probabil ca am mai contribuit inca 4 luni de la calculul dvs si pana am depus dosarul. (Aveti atasata si decizia de la Casa de Pensii). Inca o data felicitari si va urez multa sanatate si spor la treaba.

Proaspat pensionara 🙂  , R. Horvath

Actualizat: OCT. 2017

Despre autor

Ioan COVACIU

Consultant pensii

8 comentarii

 • Buna ziua . As dori sa stiu cind pot iesi la pensie . Data nasterii – 2o-06-1959 incadrata in munca la data de -06 -10 -1978 pina la data de 25 -10 -1989 grupa 1 sau conditii speciale si de la data de 01 -05 -1990 pina la data de 01 -04 -1991 grupa 3 conditii normale Va multumesc.

  • Stimata Ligia Dumitru, chiar daca ati avut ani de munca in gr 1 varsta de pensionare nu se reduce deoarece nu ati realizat Stagiul Complet de Cotizare cerut de lege, astfel ca varsta de pensionare este, cf Anexa Nr 5, de 61 ani si 5 luni (Noiembrie 2020); Din datele de mai sus rezulta ca aveti realizat un stagiu total de 17 ani, 5 luni si 21 zile;

 • BUNA ZIUA DOMNULE COVACIU …AS DORI SA STIU CIND POT IESI LA PENSIE…DATELE MELE SINT =NASCUT LA 22 APR.1961 INCADRAT LA 26 – 03 – 1983 PINA LA 15 -01 -2007 DINTRE CARE 18 ANI CONDITII SPECIALE SI 06 ANI CONDITII NORMALE ARMATA 1 AN SI 6 LUNI PLUS SOMAJUL 1 AN V-AS RUGA SA-MI SPUNETI CIND MA POT PENSIONA ? VA MULTUMESC !

  • Stimate Daniel, va veti putea pensiona prin Pensie la Limita de Varsta Redusa (cu 9 ani) gratie anilor realizati in conditii speciale la 22 Aprilie 2017;
   Pentru detalii numerice accesati serviciile de calcul pentru a afla care sunt oportunitatile de a optimiza valoarea pensiei pana in Aprilie 2017;

 • Buna ziua,
  As dori sa stiu daca pot iesi la pensie anticipat, sunt nascut pe 20 mai 1959 ( fac 56 de ani) si am lucrat 39 de ani , din care 18 ani lucrati in grupa a II-a. Va multumesc!

  • Stimate Gheorghe, anii de grupa 2 va aduc o reducere a varstei standard de pensionare cu 4 ani. Astfel Varsta Standard Redusa de Pensionare in cazul dumneavoastra ajunge la 61 de ani. Veti putea sa va pensionati de la 60 de ani prin Pensie Anticipata (fara diminuare) deoarece aveti realizati peste 43 ani stagiu de cotizare (39 ani + 4 ani si 6 luni din gr 2); Pentru ddetalii legate de valoarea pensiilor aveti la dispozitie serviciile de calcul pensie ;

 • Sunt nascuta pe data de 24.12.1957, angajata in data de 06.10.1977. Din data de 01.06.2015 doresc sa ma pensionez anticipat probabil cu penalizare. Care este procentul de penalizare pentru 32 luni (acestea sunt lunile calculate de mine pana la data cand ma pot pensiona pentru limita de varsta). Nu cunosc grupele de munca, am lucrat in proiectare TESA. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
  Cu consideratie,

  • Stimata Catalina Morosan, va multumesc pentru vizita si pentru increderea acordata; Numarul de luni pana la data pensionarii dumneavoastra(24.11.2018) sunt 42 si va aduc o diminuare de 31,5% pentru Pensia Anticipata Partiala ; Un raspuns in detaliu ati primit pe adresa de e-mail.
   Va doresc sanatate si o pensie cat mai mare !